Shopping

Шопинг во Солун

Состанок на групата во 03:15 h
Тргнување во 03:30h, од Дрво Декор спроти Holiday Inn. Се патува преку граничен премин Богородица.
Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
Во 19:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.

Цена: 800 денари.

  • ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
    – Автобуски превоз на дадена релација
    – Туристички придружник на патувањето
    НАПОМЕНА:
    – За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.