Shopping

Шопинг во Солун

Состанок на групата во 03:15h, поаѓање во 03:30h, на паркингот спроти Holiday Inn. Се патува преку граничен премин Богородица.
Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетки низ центарот на Солун.
– Во 13:00h/14:00h локално време поаѓање од Солун кон Икеа.
– Од 14:00h -16:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа.
– Од 16:00h-18:00 h локално време, слободно време за шопинг во Космос.
– Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути. Пристигнување во Скопје околу 22:00часот.

Цена: 800 денари

Цената вклучува: 
– Превоз со високотуристички автобус, 
– Пратител на програмата

Цената не вклучува: 
* Патничко осигурување